Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 (edytowane) oglądam mecz kiedy mam dość rywalizacji idę na spacer kiedy wracam i mam dosyć ciebie chcę wrócić do siebie ale zasypiam. kiedy mam dość codziennego umierania zaczynam myśleć poważnie o wiecznym rozpoczynaniu Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 8
GrumpyElf Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 @iwonaroma Bardzo mi się podoba wczytanie we własne emocje, świadomość ich. Nie wiem czy "tego" jest niezbędne. Mądrze. Pozdrawiam.
corival Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 @iwonaroma Samoświadomość na wysokim poziomie... Podziwiam i pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) No tak, trzeba sobie radzić z tą rzeczywistością. Dzięki Racja, tego 'tego' nie musi być :) Dzięki Eee, nie taki znów wysoki ten poziom :) Taki na miarę ;) Dzięki i również zdrówka Fajnie to spostrzegłaś. Tak, babie lato, winobranie... pierwszy szron, pierwsza gwiazdka na niebie... A później pierwszy przebiśnieg, pąk na drzewie .. i pierwszy lot po wyjściu z ciała :) Tego ostatniego wprawdzie jeszcze nie doznałam (lub nie pamiętam ;)) ale przypuszczam, że to świetny jest początek :) Dzięki @Gosława @huzarc @Sylwester_Lasota @Czarek Płatak Dziękuję Wam :) 2
iwonaroma Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok. @WarszawiAnka :) Dzięki Aniu
Rekomendowane odpowiedzi