Anna_M. Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 przewróciłeś obecność jak ja stronę wystarczyło na genezę kartkuję swoją płaszczyznę tropiąc posklejane kartki co pominęłam w pajęczych sieciach ćma nie myśli o Bogu a kot nawet ciemną zimą nie realizuje recept od psychiatry że też do głowy przyszło uczynić mnie dnia szóstego
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 podoba się. psychiatrę wyrzuciłbym, bo psuje. pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 no i dlaczego wsadziłaś tę zwrotkę ostatnią?? :( było tak fajnie, tak depresyjnie, autentycznie zaczynałem przypominać sobie otępiałe siedzenie w autobusie na prochach „że też komuś do głowy przyszło uczynić mnie człowiekiem” takie ograne, każdy mógłby tak powiedzieć, nie niesie treści a z wersów powyżej wynika, że potrafisz więcej pozdr
Anna_M. Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm proponuje Pan tak zostawić tylko: "a kot nawet ciemną zimą nie realizuje recept " ?? Dziękuję za opinię, zastanowię się zaraz nad psychiatrą, pozdrawiam.
vacker_flickan Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 nie zgadzam się!! psychiatrę zostawić!! koniecznie pozdr
Anna_M. Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyt oczywiste? :/ myślę, myślę, m... pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 może być oczywiste, ale wtedy trzeba to bardziej atrakcyjnie ubrać, w stylu spójnym z resztą, by ucieszyć oko :) pozdr
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 ten kot u psychiatry jakiś taki bajkowo-absurdalny, jeszcze mu tylko buty i kapelusz.. pozdrawiam :)
Anna_M. Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;p :)
Anna_M. Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 tak sobie myślę, - nie wiem co z psychiatrą, ale końcówkę faktycznie wypadałoby zmodyfikować. I tak zrobię, kiedy przyjdzie mi do głowy sensowne rozwiązanie.
vacker_flickan Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 bez psychiatry będzie szersza interpretacja, moim zdaniem nie zgrzyta zależy co chcesz powiedzieć i ile dopowiedzieć
Anna_M. Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Zastanawiam się nad takim zakończeniem: że też do głowy przyszło uczynić mnie dnia szóstego
Faramir Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Poczatek naprawdę świetny, oczarował mnie! Potem dla mnie wiersz poetycko (nie treściowo!) powoli spada (ale nie poniżej pewnego - niezłego! - poziomu). Ogólnie jestem nastawiony pozytywnie. Pozdrawiam, Jędrzej
Anna_M. Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za poświęcenie czasu wytworowi mojej myśli. Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej,pozdrawiam:)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 "w pajęczych sieciach ćma nie myśli o Bogu" - bardzo mi się podoba... końcówka też przypadła mi do gustu... nie wyrzucaj :) Pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Anna_M. Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za opinię. Życzę nieśmiertelnej nadziei:)
Luthien_Alcarin Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 ciekawie , niebanalnie -podoba mi się, choc nie wiem po co taka duża przerwa miedzy 4a 5 strofa-zaburza rytm czytania. Ogólnie duży + Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi