stanislawa zak Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 wypłynął na głębię by uciszyć fale gniewu i porządek świata wyższego rzędu niepokój tlących wraków jałowej codzienności wypalone szkielety na piedestale obleczone w błyskotki kult protoplastów ateuszy żądających ofiar czy każdy musi wypłynąwszy na głębię nabrać powietrza?
stanislawa zak Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 kochani czytający wiersz ubrany dzięki komentatorom przeniesiony z warsztatów. sugestie mile widziane, krytyka również . dzięki Wam poznaję zasady . z podziękowaniem za miłą zabawę. wiosennego zdrówka życzy St.Żak( z kropką)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Dobre. Długo warzone w warsztacie ;) i efektem tego jest świetny wiersz. Podoba mi się najbardziej środek, ale reszta też trzyma wysoki poziom :) ++ pozdr./Jay
stanislawa zak Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 miło mi słyszeć te słowa. dzięki ser. ..i z ser..podr.Ż z KROPKĄ
Barbara_Pięta Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Podzielam opinię J.J. Wiersz na wysokim poziomie (a który z Twoich nie jest? :-)). Pozdrowionka ślę wieczorową porą...
Michał Ziemiak Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 "wypalone szkielety na piedestale obleczone w błyskotki" - W S P A N I A Ł E ! ! ! Wiersz jest bardzo "plusowy" dzięki swej przejrzystości, formie i przede wszystkim treści! POZDRAWIAM!
stanislawa zak Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 bardzo wam mili dziękuję słów mi po prostu brakuje,pozdrawiam miło!
Luthien_Alcarin Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 smaczny kawałek; napewno nie do warsztatu...choc przesłanie chyba zbyt ostre, "wyplyń na głębie"-hasło lednicy, więc przez ten pryzmat interpretuje cały utwór:) moze dlatego wydaje mi się ostry-acz dobrze napisany:) Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi