Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 dziś odrzucam puste słowa formy łatwe i wygodne pogubione w metaforach będę pisał tylko dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze dobrze... *błąd w tytule celowy 7
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Dzięki :)
Gathas Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Sylwester_Lasota Jak to jest być skrybą, dobrze?
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, ja to taki z doskoku... i bez jakichś większych bóli egzystencjalnych, więc trudno mi się wypowiadać... chyba tylko tyle, że lubię :))). A to chyba dobrze :)))) Dzięki i pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 Najlepszejszy :) To już postanowione... odgórnie :);) 1
corival Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Sylwester_Lasota Dobrze pisać, dobre założenie... a w wierszu zaciętość i zawziętość taka, że nie można wątpić w postanowienie peela. Pozdrawiam :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No przecież. Tyle w nim tego go dobra, że nie może inaczej :))))) jak nalepsiejszy ;) Nie chciałem się za nadto zapędzać, bo mogłem pociągnąć to na kilka ekranów :))). Mam nadzieję, że trzy kropki, jako substytut, załatwiły sprawę :) Wzajemnie :) 1
corival Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Sylwester_Lasota O tak, trzy kropki wystarczyły, żebym w wyobraźni zobaczyła istną ścianę "dobroci". Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 @Gosława, @iwonaroma, @beta_b, @corival, @Natuskaa, @ais, @Gathas, @huzarc DZIĘKI :)
Rekomendowane odpowiedzi