Trzygracje Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 Dałeś mi kiedyś kwiaty pobladłe Parę obrazów, drogich korali Kilka wierszyków (specjalnie dla mnie) Jeden mnie nawet szczerze rozbawił Później już byłeś w gorszym humorze Wtedy... Znajomi do ciebie przyszli Tego wieczora dałeś w prezencie Pamiątkę - sińce w kolorze wiśni A gdy czekałam wczorajszą nocą Z rozlanym winem, a może łzami To mnie przestraszył twój widok nagły I podarunek - wisior z perłami "To raz ostatni kochanie, zrozum Ja przecież będę kochał cię zawsze" Objąłeś w talii, dałeś całusa A ja co zrobię? Pewnie wybaczę... 5
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 (edytowane) straszne, że to kogoś spotyka... w takich sytuacjach wstyd mi za facetów. mam ten przywilej, że wśród moich znajomych nie ma przyzwolenia na takie rzeczy, a nawet spotkałaby taką osobę bardzo duża krzywda... Edytowane 17 Lipca 2021 przez Igor Osterberg aliceD (wyświetl historię edycji)
Nikodem Adamski Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 O przemocy mówi się głośno. Dziękuję. 1
Marek.zak1 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 Brak reakcji niestety daje ci gwarancję powtórki z rozrywki. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 @Trzygracje Tylko ile razy można wybaczać, a raczej godzić się na przemoc...?
Rekomendowane odpowiedzi