Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) jutro zacznę płakać dzisiaj się cieszę widzę co chcę jutro będę sie martwił dziś całym sercem pragnę żyć jutro się poddam temu co otworzy kolejne życia drzwi nie będę się obawiał przytulę to mimo że tego nie znam jutro lecz nie dziś dziś będę podziwiał echo góry i las Edytowane 15 Lipca 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
WarszawiAnka Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 Tak myślała Scarlett O'Hara. :) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziekuje za kolejne czytanie - Pozdr. wakacyjnie. Witam - cieszy mnie twój komentarz za który uśmiechem dziekuje. Witam - cieszy mnie taki komentarz za który ślę podziękowanie - Pozdr.serdecznie. Witam - można i tak to widzieć - dzieki - Pozdr. 1
WarszawiAnka Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - jakoś tak nieświadomie namieszałem - wybacz proszę -
WarszawiAnka Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OK :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 @huzarc - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi