Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Czarna Afryka Częstochowa Skarby. Mokre, Zielone Lasy, Szerokie, Suche Pustkowie, Czarne Głowy, Białe Zęby, Małe, Ciche Stopki, Dziki Zwierzyniec. Piaski, Pustynia, Puszcza, Role. Jeziora Wielkie, Długie Stare Rzeki, Brody. Góry, Doły, Równe Pola. Żaby, Węże, Dzikie Koty. Zielona, Słoneczna, Wesoła, Mokra, Sucha, Gorąca. Gola! Wrzeszczyna Pola- ny Dzikie, Bramki Grzmiąca. Wyłącznie nazwy miejscowości w Polsce... A googlujcie sobie :))))))))))))))))) Edytowane 15 Lipca 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 4
iwonaroma Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 Fajne :) Szczególnie środkowa poetycka... Ja mam rzut beretem do Ameryki, Paryża i na Węgry :);) 1
ais Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 hahahahaha , Świetne! Chyba cię bardzo wciągło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wczoraj przed snem czytałam, ale musiałam już iść spać, więc przybyłam, żeby obwieścić mój zachwyt!!!!!!!!!!!!!!!
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na tyle, żeby myśleć już o następnym ;) Dziękuję i pozdrawiam :)
Gość Franek K Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Pomysłowość ludzka nie zna granic :)
corival Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 @Sylwester_Lasota Całkiem nieźle udało Ci się dobrać nazwy do kontekstu :) Podziwiam cierpliwość, bo oczywiście łatwo nie jest. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi