Somalija Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) bezcieleśnie ją strawię sama się wskazała mogę nieskończenie zalęgać krążyć zbierać dusić kwaśnym jadem pluć nie dotykałeś jej pierwszy urządziłeś dom dla mnie przedsionek do dziś mimowolnie z lewego oka płyną łzy zawsze dwie mała i duża czuję kogo dotykasz w myślach bo pasmo miodu cieńsze mogę wybaczyć słabość męska sprawa nic nie ginie Edytowane 21 Maja 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
Somalija Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 @Arsis Nie tylko, Ty masz ochotę wsiąść do pociągu donikąd Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 @Somalija mam ochotę na gorzką czekoladę...
Somalija Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 @Arsis hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , idę spać, wstaję o 6.00. Nie potowarzyszę Ci, trzymaj tu straż .
Arsis Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 @Somalija oj to kładź się, bo nie wstaniesz...
Somalija Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis wstanę, wszystko potrafię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . A Ty napisz co wesołego, pośmiejemy się jutro . Edytowane 4 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 @Somalija dobranoc... śnij o tym, o czym chcesz...
Wędrowiec.1984 Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2024 (edytowane) @Somalija Tutaj nie rozumiem, dlaczego tylko z lewego oka? Czy jest w tym jakaś symbolika? I z pasmem miodu również nie rozumiem, ale generalnie to chyba wiersz o męskich fantazjach, choć zdaje się nie dostrzegam ważnych szczegółów. :) Edytowane 21 Maja 2024 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 21 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2024 @Wędrowiec.1984 Zawsze w chwili zwątpienia... w trudej sytuacji wychodzą mi z lewego oka dwie łzy mała i duża. To widocznie jest związane z dwutorowością mózgu... Czasem jak jadę na rowerze, zanim się rozgrzeję, to też spada mi wielka łza na udo, a druga płynie po policzku.
Somalija Opublikowano 21 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2024 @Wędrowiec.1984 Dodałam tag, bo rzeczywiście ciężko zrozumieć, histerię zdradzonej kobiety... 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 23 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2024 @Somalija Zwykle nie lubię spoilowania, ale tutaj bardzo pomaga tag, którym podpisałaś wiersz.
Rekomendowane odpowiedzi