Leszczym Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Zjedzmy po dorodnej cebuli. I chodźmy do łóżka kochać się do białego świtu. Na przekór dumnym i nieprzejednanym konwenansom. Ma to sens. Ma to sens.
Leszczym Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Gosława a wiesz, dzięki pewnej osobie, miałem okazję odwiedzić Lublin i zjeść naprawdę dobry cebularz. Ten tekst to trochę żart, a trochę nie, bo może warto we dwoje sobie pozaprzeczać konwenansom? Pozdrawiam:)
Marek.zak1 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Jak wspólne jedzenie to cebula i czosnek nie przeszkadzają:). Pozdrówka. 1
Leszczym Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Gosława cieszę się jeśli mogłem Ci sprawić przyjemność:) Zwłaszcza, że bardzo lubię i Ciebie i Twoje teksty;)) Do Lublina pojechałem z Anną;) @Marek.zak1 w tym właśnie rzecz żeby razem;)
ais Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Po dwóch pierwszych wersach padłam rażona...cebulą. hahaha 1
Leszczym Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @ais ja wiem, że to takie nieromantyczne i mało seksi;))
Leszczym Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Gosława szczerze, generalnie też tak uważam;))
Rekomendowane odpowiedzi