tomass77 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 (edytowane) Tak bardzo ją kochałem.. Chyba właściwie nadal ją kocham.. A ona przecież jest z kimś innym.. A ona przecież jest kimś innym.. Nie rozumiem doprawdy.. Dlaczego ja jestem wciąż ten sam.. Niesamowity jest ten świat.. Edytowane 30 Czerwca 2021 przez tomass77 (wyświetl historię edycji) 2
Stary_Kredens Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 @tomass77 bardzo dużo bolu jest w tym wierszu i bardzo go rozumiem bo moja córka przechodzi teraz takie rozstanie .jest mi ciężko myślałam o tym , wchodzę tu A tu taki wiersz i takie słowa. Trzeba żyć dalej .przejmujący wiersz. Tak niesamowity jest ten świat i zdumiewające jest ile musimy znieść Serdecznie pozdrawiam Kredens 1
tomass77 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ból mija. Lata minęły. Błogosławiony czas. Choć nie wszystko mija. I to jest... piękne. Jakkolwiek to brzmi. Pozdrawiam i dziękuję.
Nikodem Adamski Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Echo dosadnie odbija twój ból. Trzymaj się, przyjacielu, będzie dobrze. 1
tomass77 Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi