Nikodem Adamski Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 W samotnym tłumie nie można być samemu wszyscy obserwują twój płacz Nie umiem znaleźć rąbka miasta gdzie mógłbym opłakać stracone relacje zawsze trafiam na kogoś kto robi to samo Chciałbym kogoś poznać boję się jednak, że spotkam znajomą twarz 5
Nikodem Adamski Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 @Gosława W moim przypadku są... zbyt znajome. Silne relacje, choć bardzo trudne.
Nikodem Adamski Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 @Gosława ...trochę. ;)
Nikodem Adamski Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 @Gosława Trochę i jeszcze troszeńkę. Stoi? ;)
iwonaroma Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Czasem dobrze jest być samotnym i się spokojnie wypłakać, ale tłum na to nie pozwala :( Chce zaraz interweniować, organizować pomoc, podaje chusteczki, klepie po plecach itd. Ale płacz z natury rzeczy jest indywidualny. Pewnie piszę nie na temat ;)
Nikodem Adamski Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 @iwonaroma Zmartwię cię, jak powiem, że trafiłaś w sedno?
iwonaroma Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie :)
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 @Nikodem Adamski Ogromne serce zostawiam za to, że Twój wiersz jest taki prawdziwy.
corival Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 @Nikodem Adamski Doskonale ujęta w słowa celna obserwacja rzeczywistości. Pozdrawiam :)
Nikodem Adamski Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) @corival @Antoine W Martwi mnie to, że do tak wielu ten wiersz trafił. Edytowane 28 Czerwca 2021 przez Nikodem Adamski (wyświetl historię edycji) 1
Antoine W Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 @Nikodem Adamski ale mnie trafiłeś tymi słowami - ja nie umiałem tego wyartykułować - nikogo nie znałem a znałem wszystkich..... a miasto prawie milion... serce dla ciebie - dobry wiersz między wierszami - @Nikodem Adamski lol - skomplikuj formę a trafisz do niewielu, do wybranych..... ;)
Rekomendowane odpowiedzi