Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Piękna miła sympatyczna Pani Pani taka ładna, skrupulatna, pragmatyczna i staranna, uśmiechnięta co by się nie działo... Proszę Pana tylko konkretnie proszę aha, konkretnie, na czym to ja stanąłem nie wiem proszę Pana, proszę jaśniej się wypowiadać przecież Pan to musi potrafić dobrze, dobrze, już się poprawiam Otóż proszę Pani ja poproszę - tyle co trzeba płynu rozweselającego - trzeba było proszę Pana tak od razu już Panu podaję już podaję, zaraz, zaraz, proszę, proszę, oto i on - karton Pana ulubionego soku - ależ proszę Pani toż to płyn uspokajający to nie jest przecież płyn rozweselający! proszę Pana, że też ja Pana życia tutaj muszę uczyć stary już koń z Pana, a wymaga nauki proszę Pana proszę w końcu zrozumieć w tych czasach płyn uspokajający zresztą Pana ulubiony jest niczym innym jak płynem rozweselającym Aha, no tak, dziękuję:/ Bardzo dziękuję:) Edytowane 26 Czerwca 2021 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 Witam - uśmiecham sie bo inaczej nie wypada - znaczy się podoba - Pozdr. wesoło. 1
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @Waldemar_Talar_Talar dzięki Waldek, o to chodziło:))
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @Michał_78 fajnych rzeczy doszukałeś się w tym wierszu, nie wierszu, dialogu bardziej, wielkie dzięki. Dużo się mówi, a mówi tak sporo osób, że święty spokój nie ma ceny czyli jest bezcenny:)) Jak najbardziej można polemizować z tą tezą:)
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @Michał_78 Prawdę mówiąc wydaje mi się, że czymś bliskim ideału jest bycie z kimś, ale przy umiejętności zachowania własnej i tego kogoś równowagi, zresztą równowagi na iluś tam ważnych dla nas obszarach. Ja tutaj jednak nie chciałem "filozofować" (co trochę lubię, nie powiem), a bardziej rozbawić:))
Marek.zak1 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 Wielowątkowe, a swoja drogą tak być może, że jedno i to samo może być sprzedawane jako coś zupełnie różnego, w zależności od branży, zastosowania, własności, dawki, receptury, tzw. regulatory i tak dalej i dalej. Kupujący kupuje to samo, a używa do czegoś innego pod inną nazwą. Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @Marek.zak1 kurczę, chyba nie udało mi się Ciebie rozbawić... przepraszam, chyba trochę głębi mi się wtrąciło do wiersza :)
Marek.zak1 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, zawodowo zajmowałem się tym przez lata, więc człowiek przesiąka takimi sprawami. Mimochodem dotarłeś to tego, jak to często działa, a o tym ludzie nie maja pojęcia:). A tekst jest fajny. Pozdrawiam 1
Antoine W Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @Leszczym wiersz - dialog, rozmowa, dyskurs ;) stary, dobry sposób uatrakcyjniania utworu ;) 1
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @iwonaroma i ja się uśmiecham ;) @Antoine W jeśli wyszło atrakcyjnie to bardzo się cieszę;) 1
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @Gosława o to miły komplement ;) Dziękuję ;)
Gość Franek K Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 A w "Misiu" był taki pan, co go to woda brzozowa rozweselała, uspokajała i dezynfekowała zarazem, czyli trzy w jednym :)
Leszczym Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 @Franek K o to ciekawe, nie pamiętałem tych scen:))
corival Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 @Leszczym Świetna anegdotka, bo jakoś ten wiersz z anegdotką mi się skojarzył. Uśmiechnęłam się szeroko, kiedy Pani zaproponowała płyn uspokajający jako remedium na rozweselenie. Choć niewątpliwie ogólny, skrzętnie ukryty wniosek jest raczej niewesoły (zresztą zauważył go również Michał). Mamy czasy tak nerwowe, że do uszczęśliwienia wielu wystarczy coś na uspokojenie. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 @corival poza świetnymi wierszami, mógłbym się od Ciebie faktycznie uczyć świetnego czytania tekstów, interpretacji i wyciągania wniosków:)) Dzięki. 1
corival Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 @Leszczym Miło mi, że tak oceniłeś moje skromne rozkminianie tekstów. Przyznam szczerze, nie jest to łatwe :) Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @corival oj z pewnością łatwe nie jest, grunt, że Ci wychodzi ta sztuka:))
Rekomendowane odpowiedzi