Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Czerwca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) wszystkiego mogę się bać ale nie siebie bo to ma inną twarz wszystkiego mogę się bać ale nie swoich myśli dla nich umiem czas kraść wszystkiego mogę się bać ale nie swego cienia przecie on jak brat wszystkiego mogę się bać ale nie miłości ona mym horyzontem wszystkiego mogę się bać ale nie przyszłości która ma wiele drzwi wszystkiego mogę się bać ale nie własnej śmierci ona mą prawdą wszystkiego mogę się bać ale nie starych drzew w nich życia sens wszystkiego mogę się bać ale nie słońca i gwiazd toć to poezja wszystkiego mogę się bać ale nie dalekiego które tak blisko wszystkiego mogę się bać ale nie Boskiej rady by uczciwym być Edytowane 25 Czerwca 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 9
corival Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popraw sobie na "mą". Jak zawsze celne obserwacje. Po co bać się czegoś, co dobre, mądre, piękne i moje... lepiej jest bardziej sensownie ulokować swoje strachy. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziekuje za czytanie i ciekawy komentarz - Pozdr.serdecznie. @siachna - @zyzy52 - dziekuje wam serdecznie -
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Czego się bać. Zawsze przychodzi. Byle nie za wcześnie. Poprosi do tańca - odmówić nie możesz. Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2021 Witam - ano tak - odmówić głupio...dzieki że zajrzałeś. Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje podobanie - jest miłe za co dziekuje. Pozdr. zadowoleniem. @Kot - dziękuje ukłonem - @Item - pięknie dziękuje - @zyzy52 - miły jesteś za co dziękuje -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje - pozdr. ukłonem -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dzięki za ten podpis - Pozdr. @huzarc - dziękuje uśmiechem.
Rekomendowane odpowiedzi