Natuskaa Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) po nocach przychodzą dni pozbawione nowego to ważne ogniwo kreacji wzrostu w ciągu tam niedaleko ptaki wiją dla siebie gniazdo znoszą suche badyle przetykają gęsto łączą sprawy zamknięte mają się dobrze w ciszy dokarmiane rosną w beztroskie trwanie kawałek dalej inne ptaki tuczą swoje młode a te wyciągają szyje żeby być zauważone jeśli się kiedyś zdarzy że przyjdzie zwątpienie przemilczą je dokładnie żeby szybciej odeszło zaś tam ledwie widoczny ptak zwyczajnie wędrowny na gałęzi przysiadł już gotów do drogi Edytowane 23 Czerwca 2021 przez Natuskaa (wyświetl historię edycji) 3
[email protected] Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Natuskaa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też mam ptaszki w podziwie i codziennym balecie, opisałem wszystko co widziałem. Miłego wieczoru Natuskoo. 1
Natuskaa Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teraz można obserwować on line. Takie rybołowy na przykład... bajka, jak one swoje młode karmią. Również miłego :) 1
[email protected] Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Natuskaa Mam jeszcze o jerzykach ale to mordercy nie będę Ci psuł humoru przed snem. Kłaniam się.
Rekomendowane odpowiedzi