lena2_ Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2021 czasem dusza wysyła wiersz jak koło ratunkowe na fali uczuć zalewających oddech by jakoś dopłynąć do siebie 6
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2021 @lena2_ Słowo daję, nie wiem, jak Ty to robisz. Coś tam szepniesz, dosłownie parę słów, a jest z tego na wskroś kompletny wiersz. A przy okazji jest to zupełnie zrozumiała, wartościowa treść. Tak, z wierszami bywa dokładnie tak, jak napisałaś w swoim. Kłaniam się Pani.
lena2_ Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2021 @Gosława cieszę się, pozdrawiam:) @iwonaroma Dziękuje i pozdrawiam serdecznie:) @error_erros Dziękuję Ci bardzo za pochlebną opinię:) Wiesz co, sama nie wiem , jak to się dzieje, ale takie wiersze jak ten, po prostu przychodzą do głowy ot. tak bez trudu. Może jest tak jak piszę w tym wierszu... że mi je dusza wysyła...he he:)pozdrawiam serdecznie:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2021 Prawda. Dalszy ciąg jest taki, że nie zawsze daje się złapać. Czasami zastanawiam się też, kto tak naprawdępisze nasze wiersze(?). Serdeczności :)
lena2_ Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2021 @Dag to prawda, wiersze nas leczą:):) serdeczności:) @Sylwester_Lasota no właśnie...skąd tak nagle przychodzą? Dziękuje i pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi