Somalija Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 (edytowane) biorę cię dożylnie piję do dna po gorycz nie przestaję czuć jesteśmy księgą kłamstw ale kocicą w słońcu dla ciebie nie karz czekać znikamy w szóstej katastrofie permskiej powtórce umierając w deszczu igieł placebo przyjdź wezmę go do buzi nie ważne co kamień pamięta i który bóg prawdziwy noc jasna ciała blisko Edytowane 20 Czerwca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 3
w kropki bordo Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 @Somalija nie gniewaj się, ale dla mnie trochę jak bełkot.... 1
Somalija Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 @w kropki bordo Twój wpis, rzeczywiście Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 @Somalija masz, to soundtrack do filmu animowanego o wojnie nuklearnej...
Somalija Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) @Michał_78 sporo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? Ten będzie ostatni, obiecuję . Dziękuję za odpowiedź . @Arsis ja mówię o prawdziwym, fabularnym filmie, rano znajdę namiary bo zmęczona jestem . Edytowane 21 Czerwca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) @Arsis Jeśli lubisz ,,wojenne kompozycje" to polecam muzykę Kenji. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 21 Czerwca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
bazyl_prost Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2021 @Somalija koszmar jak miód spadziowy 1
Somalija Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2021 @bazyl_prost nie znasz się, spadzik to płynne złoto Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
bazyl_prost Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2021 @Somalija nie , to /sranie/ cukrem
Somalija Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) @bazyl_prost chodzi o te kropelki, wytwarzane przez pluskwiaki z grupy mszyc ? A dalej jest jeszcze ślina żądłówek i obróbka w ich układach pokarmowych. Nie wyskakuj do mnie, bo jesteś grubo niedouczony i niegrzeczny. Pa! Edytowane 6 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
bazyl_prost Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 @Somalija @Somalija ja piszę , nie dotykam głupoty, ćpanie trylobitów jest niezbyt eleganckie 1
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 @bazyl_prost to wiersz miłosny skierowany do mężczyzny. A trylobity to cała ludzka cywilizacja, przed katastrofą w okresie geologicznym zwanym permem. Na serio, zacznij pracować intelektualnie...
bazyl_prost Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 super ale to ćpanie, bałagan w przyrodzie
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 @bazyl_prost jak się zakochasz to hormony same wydzielają się do układu krwionośnego. Poprostu widzisz daną osobę i ,,bierzesz dożylnie". Zrób chociaż maturę. I nie pisz już do mnie, bo nie mam czasu na pogaduszki. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
bazyl_prost Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) @Somalija mam maturę , ale trudno było, bo same tematy nie na temat Edytowane 5 Lipca 2021 przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2021 @Somalija Aż się boję słowo napisać, może w drzwi zapukać komisarz. Pozdrawiam, a wiersz fajny - mi się podoba.
Somalija Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2021 @[email protected] hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jeśli do sumienia nie zapuka, to do drzwi zupełnie.
[email protected] Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2021 @Somalija Do sumienia już zapukał, ono milczy... olśnione wierszem.
Rekomendowane odpowiedzi