Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Ona mu daje wiedzę o świecie, lecz się do tego nie przyzna, że narzucone ma z góry cele, jak każda inna telewizja. Ona otwiera swoje miraże, daje mu wnikać głęboko, lecz prawdę taką tylko pokaże, jaka posłuży jej bogom. Ona mu robi bez przerwy pranie, a on jej mózg swój powierza, wciąż nieustannie polega na niej, choć go traktuje jak zwierza. Ona mu daje głównie złudzenia. On bez niej żyć już nie umie. Zapada w fotel, kanały zmienia, myśli, że więcej rozumie. Edytowane 20 Czerwca 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 4
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 Ona mu daje tak wiele wrażeń... Miał ją już w kuchni, w salonie, w hotelu, teraz wszędzie mieć może, od kiedy ma ją w smartfonie. 3
szubazdolka Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 Dobre i przykre :/ Dla przestrogi.
Czarek Płatak Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 I dlatego, mi.in. od 15 lat nie mam w domu telewizji. Tzn mam tv, oglądamy filmy, seriale, dokumenty, wideoklipy i koncerty, ale nominalna telewizja nie ma prawa wstępu :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że za ostre rogi na przestrogi :) Dziękuję :) 1
Rekomendowane odpowiedzi