stanislawa zak Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 żałuję że nie jestem łyżką - ściskając do ust ją podnosisz czapką bo na dzień dobry do góry unosisz kierownicą samochodu - co dzień ją obłapujesz i twoim telewizorem bo tylko w niego się wpatrujesz radiem słuchasz go z zainteresowaniem kanapką ściskaną w ręce - drugim śniadaniem łóżkiem kładziesz się na nie co dzień i poduszką - tulisz się do niej nocą i miejscem gdzie jest twój cień ale nie żałuję (tak między nami) ze nie jestem twoim snem i oczami ,które jak gwiazdy migocą gdy oglądasz się za dziewczynami na wszystko patrzę z zazdrością i żałuję, że nie jestem twoją miłością
Jego Alter Ego Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Świetny!boski, idzie do ulubionych,jeju jak trafiłaś:) pozdrawiam bardzo:)
Barbara_Pięta Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Przesympatyczny wiersz, ale masz pomysły superowe. Pozdrówka :-)))
hewka Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Swietny wiersz, naprawde:) Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 kochane moje panie dziękuję za przemiłe słowa życzę wam zdrówka i powodzenia u płci brzydkiej z okazji święta niech nazywaja go jak chcą, ale należy się nam,
bezsenna Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baaa ;) trochę się uśmiałam i trochę zamyśliłam nad... ech, niech to już będzie moja tajemnica nad czym ;)
stanislawa zak Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 a mówią że poeta to jak kur..podaje się na tacy.każda z nas ma jakieś pomruki. szczególnie w taką pogodę , pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi