OloBolo Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Moim celem jest dopaść ciebie życie wyssać z twych członków do cna w internecie znalazłem instrukcję jak to zrobić szybko raz dwa Najpierw będę do ciebie się mizdrzył słodkie słówka do ucha ci szeptał potem wgryzę się w twoją aortę i mlaskając krew będę chłeptał Jest też inny sposób na ciebie w parku w nocy przy blasku księżyca jednym ruchem powalę na ziemię i kark skręcę pozbawię cię życia Wciąż zarzucasz mi złe intencje że co złego to zawsze ja no i proszę nieomylna jesteś happy endu tym razem nie będzie Trzeba było nie wywoływać mnie z lasu gdym pod drzewem smacznie sobie spał co tam niesiesz w koszyczku Basiu? (ewentualnie jakiś inny Czerwony Kapturku) chodź tu do mnie zrobię mniam mniam Edytowane 29 Maja 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 7
Annie Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 Najważniejsze, że mu się jeszcze chce ;) 1
huzarc Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 @OloBolo Ciekawe i diaboliczne. Lecz na wilkołactwo srebrne kule są lekarstwem. Pozdrawiam 1
Johny Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 @OloBolo Nie podoba mi się. Ani forma - rymy chaotyczne rozstrzelone, rytm na słowo honoru. Ani treść, która kojarzy mi się z sankcjonowaniem kultury gwałtu i przemocy wobec kobiet. 1
iwonaroma Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 Ojej :) Uważam (w przeciwieństwie do przedmówcy ;)), że można w żartobliwy sposób oswajać straszne rzeczy. Tylko trzeba to umieć, ale Ty potrafisz :) 1
OloBolo Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 @Johny Specjalnie dla Ciebie dodałem tag. :) ...rymy chaotyczne rozstrzelone, rytm na słowo honoru. -fakt. ...treść, która kojarzy mi się z sankcjonowaniem kultury gwałtu i przemocy wobec kobiet. - łał!!!....dziwne skojarzenia masz
Rekomendowane odpowiedzi