Ten utwór został doceniony przez użytkowników. beta_b Opublikowano 28 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Ja po prostu nie mam, robię to co mogę, słabe karty w ręku, uśmiech na osłodę. Blefować nie lubię, teatr w tyle został, jestem jaka jestem: zwykła, szczera, prosta. Więcej prawie nie wiem, chociaż więcej wolę. Słabość to nie zasób, ona w oko kole. Jestem prawie naga, brzuch lekko odstaje, prowadzi mnie w życiu instynkt, pożądanie. Podejdź no do płota, jak i ja podchodzę. Powiedz co cię boli, może dopomogę. Edytowane 28 Maja 2021 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 8
GrumpyElf Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 @beta_b Jak dla mnie to peelka wymieniła najpiękniejsze cechy; zwykła, szczera, prosta. Byłabym ciekawa jaką słabość ma na myśli. Iść za głosem instynktu to akurat odwaga, z wiekiem przestajemy mu z reguły ufać. Podeszłabym do płota. Jak zawsze, dotknęłaś czegoś autentycznego. Super. W ostatnim wersie wkradła Ci się niekonsekwentna liczba mnoga. 1
Marek.zak1 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 Świetne i zapraszające to napisania podobnych rymowanek o sobie. Zastanowię się:). Pozdrawiam z zachodniego Międzylesia. M 1
corival Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 @beta_b Skondensować się do paru wersów to sztuka :) Zgrabny wiersz. A to: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podziwu godne doprawdy :) Pozdrawiam :) 1
beta_b Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 @GrumpyElf @Marek.zak1 @corival skoro wiersze to forma komunikacji, napiszcie coś plisss o sobie. I dziękuję za lekturę. Ekstra_wersja introwertyka. ;) bb 2
corival Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 @beta_b "Coś" o sobie napisałam, czyli "Moje myśli". Może ciut jednostronnie, ale i tak bardzo dużo ;) Pozdrawiam :)
Marek.zak1 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest bardzo enigmatyczne, ale pisanie o sobie łatwe nie jest. M 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 Witam - do ostatnich wersów się uśmiecham - Pozdr. zadowolony.
Gość Franek K Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 Widzę, że wyłożyłaś karty na stół, a w zasadzie na portal :)
huzarc Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 @beta_b jak doświadczenie uczy w każdym płocie, zawsze jest jakaś dziura:) Piękny wiesz, autorefleksyjny, intymny, a zarazem stonowany.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 Lepiej nie podchodź do płotu naga Bo może wbić się dżazga sąsiada ;)
Annuszka Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2021 Ciepło i szczerość emanuje z wiersza. Chciałoby się podejść do tego płota i podać rękę ;) Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi