Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jazzkółka Opublikowano 16 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 słyszysz? rozmajone miękko tańczą głosy w szeptach radość niebożebną bzami niosą wiesz... to liście zwierzają się ptakom ze słabości do wiatru co rozkochał i uwodzi jadeitowe oczy nocy ciii 10
beta_b Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 Takie to delikatne i tańczące promykami, szepne, wietrzne, a u mnie ptasior dże ryja. Idę go popodglądać, o co się awanturuje. Dobrego dnia, bb 2
Antosiek Szyszka Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @opal ulamalem kolejną klamkę a morze szklankę słoik potluklem wczoraj podłoga zaplamiona tylko w jej ramionach. 2
jazzkółka Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) @beta_b Witaj Beatko :-) Cieszę się, że u słyszałaś :-) Słonecznej niedzieli dla Ciebie :-) @Antosiek Szyszka Dziękuję za wierszyk :) Pozdrowko! :-) Edytowane 16 Maja 2021 przez opal (wyświetl historię edycji)
Antosiek Szyszka Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @opal A kto Ty jesteś??? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 lubię takie wiersze, w których się wsłuchuję. 1
[email protected] Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @beta_b Betko daj mu ziarna pod okienko runda karna. Pozdrawiam, ja już spełniłem swoje powinności. 1
Antosiek Szyszka Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @[email protected] Dzień dobry -kot67 to dopiero początek ;)
Marek.zak1 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @beta_b Tak, od 4 rano ptaki wariują. Miastowi piszą, że śpiewają, ale jest jak napisałaś:). Wczoraj odwiedziłem nowe jezioro. Kapał się spaniel:). M Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
beta_b Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @Marek.zak1 tam się kąpały przy mnie dzieciaki. ;) Wiem, gdzie głęboko, co pod nogami, nie wiem jak się latem pogodzą interesy kąpiących i czworonogów, ale pamiętam z dzieciństwa placki krowie w Narwi, gdzie uczyliśmy się nurkować (tyle, że standardy higieniczne były mniej wyostrzone ;) pozdrawiam sąsiada. bb 1
[email protected] Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @Antosiek Szyszka Antek taki początek niech trwa cały rok, u mnie mam białe ciapki na oknach, latam ze sprayem i czyszczę, a one swoje. Jakby chciały wypiskać... dajesz żreć to ci oddajemy abyś nie był stratny. Trzymaj się zdrowo.
Antosiek Szyszka Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @[email protected] @[email protected] mnie mam białe ciapki na oknach, latam ze sprayem i czyszczę, a one swoje. :D Trzym się -kot67 :D 1
jazzkółka Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) @valeria A ja lubię, gdy ktoś przystanie i się wsłucha :-) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. :-) @Dag Uwielbiam Twoje poetyckie spacery i diamenciki, w które zmieniasz wrażenia i chwile, a które potem ją wyłuskuję sobie powoli z Twoich wierszy :-) Leć, Kochana, i wracaj z diamencikami! :-) Buziaki! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Pi_ Też tam byłam :-) Och, żeby tak można było ten zapach zamknąć w butelce...! Ciepłe pozdrowienia, Agatko :-) @Marek.zak1 A miastowi, napływowi z nie-miasta...? Ci, co tęsknią za porannym wrzaskiem kosów, zaganiaczy, szpaków...? :-) Pozdrawiam serdecznie. :-) @Sylwester_Lasota Dziękuuuję...! :-) ;-) Pozdrawiam serdecznie:-) @[email protected] @Antosiek Szyszka Witam szanownych Gości:-) Cieszę się, że dajecie sobie radę sami, bez gospodyni, pod tym wierszem, a powiedziałabym wręcz - że nawet mimo wiersza :-):-) To ja zostawiam kawusię i tartę z truskawkami i znikam! Dobrej zabawy, papapa! Edytowane 16 Maja 2021 przez opal (wyświetl historię edycji)
Antosiek Szyszka Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @opal ciacho to ja biorę ;)
[email protected] Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @opal Gospodyni jakaś nudna, gdzie nam do Niej by się równać. Pozdrawiam.
barth Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 ...A i wietrzyk sympatii swojej nie kryje i wśród liści psalmy śpiewa :-) :-) I listkom wcale nie przeszkadza, że wietrzyk stary bawidamek-lowelas ;-) :-) Czy słyszę? Oczywiście. I widzę i czuję :-) Cudownie delikatny wiersz. Aż serducho się uśmiecha :-) Pozdrawiam wyjątkowo pogodną, otwartą i barwną Gospodynię :-) 1
Leszczym Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 @opal świetna bo leciutka i subtelna poezja. Aż na ptaszki i ptaszydła inaczej się patrzy;) 1
jazzkółka Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2021 @Leszczym Zaryzykuję stwierdzenie, że niektóre ptaszyska są bardziejej sympatyczniejsze ;-) Dziękuję za czytanie i komentarz:-) Pozdrawiam:-)
jazzkółka Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2021 @barth No kto, jak nie Kruk, ma wiedzieć lepiej, o czym szumią liście...? :-) Dzięki serdeczne, Bartek, za dobre słowo pod wierszem :-) Pozdrawiam wyjątkowo pogodnego, otwartego, monochromatycznego Gościa! ;-):-)
Rekomendowane odpowiedzi