TheDiary44 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 W głowie goszczą gorsze nastroje "Szczerość" wrzucona w cudzysłowie Szczerość szukana w cudzym słowie Płaczę sam, mieliśmy płakać we dwoje Nie patrzę już na zegar Wiem, że przyszły złe czasy W ciszy siedzę i czekam Aż łzy zejdą z twarzy Ten smutek mantrą Ten smutek? Znam go Oddałem się każdemu detalu dla Ciebie, myślałem, że wiesz Słucham teraz głośno metalu Lecz w głowie wciąż jazz W głowie gorsze nastroje Zależy mi na Tobie, Tobie na reszcie Niech zagości szczęście nareszcie Mieliśmy płakać we dwoje Robię Ci herbatę Ty mi robisz nadzieję Upadam na matę Los się ze mnie śmieje Czy naprawdę było warto Szastać ostatnią kartą? Mieliśmy spotkać się z zenitem Te krzywdy bolą mocno Niebo miało być limitem Lecz w głowie mam kosmos W głowie goszczą gorsze nastroje "Szczerość" wrzucona w cudzysłowie Szczerość szukana w cudzym słowie Płaczę sam, mieliśmy płakać we dwoje 3
Nikodem Adamski Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 Podoba mi się. Jednak czy nie odmieniłeś czasem nieprawidłowo słowo "detal"?
TheDiary44 Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @Jaka jest prawda Masz rację! Zupełnie nie zwróciłem uwagi. Na razie zostawię to tak, i wolnym czasie nałożę poprawki I dziękuję za opinię :)
Leszczym Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @TheDiary44 Z dużym podobaniem. Lubię takie klimaty. Kilka zwrotów szczególnie przypadło mi do gustu;) 1
Rekomendowane odpowiedzi