Gość Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 męczy mnie szary kłębekpod nocną szafką schowanyz krótkich chwil współistnieniaw bezkształtny pył zawiązanychomijam go odkurzaczemw obawie że gdy nim poruszęsentyment powietrze zakazii znów mi zawiśniesz nad łóżkiemdociskam szafkę do ścianyna kiedyś odwlekam spotkanieniska to cena za czyste sumienie:zaledwie brudne mieszkanie
GrumpyElf Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @error_erros Cudowny kłębek nerwów i emocji z peela :)
Gość Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre! Gładkie jest nude :P
Marek.zak1 Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Dobre znowu:). Każdy (chyba) ma schowane coś pod szafą żeby nie pamiętać, nie widzieć, ani się nawet zbliżać. Jak ktoś chce myśleć o sobie, jaki zawsze był zajebisty, takie coś może męczyć. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego nie rozumiem z tą zajebistością ;>
Marek.zak1 Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy ma coś niefajnego na sumieniu, nawet Św. Piotr, i trzeba to zaakceptować i się tym nie dołować. M
Marek.zak1 Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @error_erros Są tacy z wieloma poupychanymi pod szafami kłębkami, sumienie gryzie, a żyć trzeba.
Gość Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @Marek.zak1 Są też takie świry, które mają jakąś chorą potrzebę by się tymi kłębkami oblepiać od stóp do głów.
Gość Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To odwlekane nadchodzi ZAWSZE w chwili słabości. Tak to już te kłębki mają.
Nata_Kruk Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaskakujesz mnie pomysłami na wiersze. Ot, taki sobie.. kłębek.. a ile opowiada o Twoim peelu. Pomysłowo, a w krótkiej, mojej ulubionej formie, pokaźna historyjka. Mieszkanie... poczeka na porządki... ;) Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nowe kłębki? Słaby plan ;D
violetta Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 dlaczego, ja bym się puściła z kłębkiem :)
Gość Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nudne, beznadziejnie satysfakcjonujące życie, więc muszę mieć kombinować ;] Dziękuję za miły komentarz! @valeria No cóż, pozostaje mi trzymać kciuki ;D
OloBolo Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @error_erros to taka fobia. choć sam już nie wiem, pedant jest z ciebie, a może brudas.
siachna Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @error_erros przeczytałam za pierwszym razem z pauzą: zaledwie.... brudne mieszkanie. Jak mi to w głowie wybrzmiało. Ależ mnie fascynuje, co się u Ciebie dzieje. Twoja twórczość, to jest dostrzeżenie niezwykłości, podniosłości - POEZJI - w codziennych drobiazgach, sytuacjach, rzeczach, na które pozornie nie zwraca się uwagi. Doskonałość.
Gość Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe, że obserwujesz u mnie coś takiego, bo to jest właśnie coś, czego ja u siebie zupełnie nie dostrzegam, a zazdroszczę tego innym autorom. Bezlitośnie przyjemny komentarz, pięknie dziękuję!
siachna Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @error_erros ja nigdy nie słodzę. Jak coś mi się nie podoba, grzecznie: nie komentuję. A jak już leci bezlitośnie miły komentarz, to w stu procentach szczerze! Właśnie widzę to u Ciebie zawsze i również Ci tego zazdroszczę. Nie z zawiścią. Ze zdrową zazdrością na zasadzie: wow, też bym chciała tak umieć! A u mnie wszystko tak dosłownie.
Rekomendowane odpowiedzi