Arsis Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) jesteś daleko pochodzisz już z innej krainy innego czasu nie wiem czemu ale wciąż myślę o tobie – kochana powiedz czemu pachną nadal bzy które już dawno spłonęły w błysku słodkiej melancholii czemu tak bardzo ciężkie są dni tak bardzo ranią promienie słońca albo deszcz spada ciężkimi kroplami na ukrytą pod makijażem klauna zniszczoną twarz powiedz czemu spływa wciąż łza za łzą (Włodzimierz Zastawniak, 2021-05-07) Edytowane 8 Maja 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 7
corival Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Arsis Wspomnienia i cierpienie są zapewne odpowiedzią. Podoba mi się ten wiersz... Pozdrawiam :)
GrumpyElf Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @Arsis Ładnie oddana melancholia i etap, kiedy żegnamy kogoś na zawsze. Świat dalej jest światem, a maska klauna pozwala jakoś to przetrwać. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) Witam - smutkiem zapachniało - nie zawsze jest odwrotnie - Pozdr. Edytowane 8 Maja 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Jo Shakti Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Żałoba trwa nadal?... czy to już tylko wspomnienie? Piękny wiersz, pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi