Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 7 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 Errorowi _ errosowi:) - Czy nas mistrzu niewiasty naprawdę kochają? - Może czasami, ale głównie wybierają z tych, którzy są dostępni, chętni i są w stanie wierzyć, że ich spotkało wielkie miłowanie. - A ty mistrzu wierzyłeś, gdyś był u ołtarza? - Wierzyłem, bo czasami to się jednak zdarza. ` 8
Marek.zak1 Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Michał_78 Następstwo romantyzmu, w tym komedii romantycznych. Pozdrawiam. 1
Gość Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Marek.zak1 Ach, jak mi przyjemnie z powodu tej dedykacji! Dziękuję ;D Tak naprawdę - wbrew temu, co zdarza mi się bełkotać w wierszykach - nauczony życiem, mam dość pragmatyczne podejście do miłości. Wyrosłem chyba ze ślepych porywów serca i dzisiaj miłość definiuję jako coś, czym świadomie obdarza się drugą osobę i kocham ją zawsze na tyle, na ile ona czuje się kochana. O dziwo takie podejście sprawdza się w życiu znacznie lepiej.
corival Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Marek.zak1 Mistrz pragmatyczny niby, ale wiara w nim silna i nutka romantyzmu również jak sądzę :) Pozdrawiam :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Romantyzm w duchu, a pragmatyzm w działaniu i to się zwykle sprawdza:). Dzięki za celna opinię. M 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 Witam - zabawnie i prawdziwie - Pozdr.
GrumpyElf Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Marek.zak1 Trzeba wierzyć, mistrz dobrze prawi.
iwonaroma Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 Wiara czyni cuda :) proste i prawdziwe.Może być odwrotnie, zdarzy się cud i wówczas wiara nie ma ograniczeń :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @Dag Dzięki, miłego weekendu. Tu zimno + 5, ale jutro ma być bomba ciepła:)). czekamy. 1
Rekomendowane odpowiedzi