iwonaroma Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 dla dziecka - nieskończony dla starca - mgnieniem a ja pakuję go do torebki upycham szpilką pieczętuję szminką skrapiam perfumami i robię fiuuuuuuuu... w kosmos 6
jan_komułzykant Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 perfumami znaczy wyfiukana no no fiu fiu kosmos ;)
Marek.zak1 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 To jest właściwe podejście, niech ch...wyp...la jak najdalej:)
corival Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 @iwonaroma Działasz z rozmachem, ale tekścik mi się podoba :)
Jo Shakti Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 Początek wiersza, jakże prawdziwy... ;) pozdrawiam
tetu Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 Ponadczasowa ta peelka i bardzo dobrze;)
iwonaroma Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) fffffff... fioł mnie naszedł ;) ! :) właśnie :) Dzięki Dziękuję bardzo :) :) tak, tak... Dzięki i również Pozdrawiam :);) Dzięki :) @Lidia Maria Concertina @Michał_78 Podziękowania :)
iwonaroma Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Twardowskiego uwielbiam choć tak różny ode mnie... ;) W różnicy siła, bo gdyby wszystko było takie jak my, to po co się wymieniać? :) Dzięki i również serdecznie :)
Nata_Kruk Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Iwonaroma... niechby było to fikuśne.. i fiuuu... :)) ale "robię", 'kumu' to.. ?.. ;) Prawda, czas dla maluchów jest nieograniczony i nieskończony. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D ;) Robi się robi, tak mniej więcej to wygląda jak rzut kulą czy młotem, tylko ja torebką ;) Z ubitym (nomen omen ;)) czasem. A komu? :) no np.losowi, przed nosem ;) żeby mu utrzeć :) Dzięki za serduszko i również pozdrawiam 1
Gość Radosław Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2021 Świetnie zmieściłaś życie z jego rozpiętością w dwóch pierwszych wersach. Reszta również trzyma szyk. Nic dodać, nic ująć. No, może troszkę czasu więcej by się przydało ;) Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) Tak, z tym czasem czasem problemy ;) Również pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi