Andrzej Lepper Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ,,A ja to pierdolę'' Marcin Świetlicki Ruchać, ruchać, ruchać. A pidżamę wcięło
Michał Ziemiak Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? I pidżamy i (jak zwykle) sensu tu nie ma!!! Moja rada - K O S Z ! ! ! ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Zostaw w końcu Pidżamę w spokoju i nie lecz swoich kompleksów jakimiś durnowatymi pseudotworami. Jedyna racjonalna propozycja dla tego czegoś to kosz. Zacznij pisać normalnie, bo wszyscy się od ciebie odwrócą na forum. I nie dlatego, że piszesz gnioty. Pamiętaj. Żegnam ozięble
Lisa Wonderful Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Nie dość, że Lepperem się nazywasz, to tworzysz dresiarskie gówno. Nawet to śmieszne nie jest. Ja takie coś pisałam jak miałam 10 lat i to był hit podstawówki...
Vera_Ikon Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Zdecydowanie: nie. Jakoś mi głębi w tym zabrakło :P :P :P Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 hehe jak przeczytalam wszystko to sie usmiałam :) thx za humor :) fajna ta piżamka musi byc w praniu i w koszu:):)
Rekomendowane odpowiedzi