iwonaroma Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 drzwi uchylone z ciemności wysnuwają się mgły z mgieł błyskają światła wystarczy lekko pchnąć lecz tu nikogo nie widać! słychać tylko piór skrzypienie pod progiem a w nadprożu - szelest... 3
Marek.zak1 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @iwonaroma Teraz to stukotanie na laptopach:). M 1
iwonaroma Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda :) co nie zmienia faktu, że jedni pod progiem a drudzy w nadprożu ;) (czasem się wymieniają choć bywają typy stałe...) Chodziło też o pióra, które ponoć mamy przytwierdzone do grzbietu :) Te mokre (np.od płaczu ;)) - skrzypią, a zadowolone szeleszczą :) Dzięki za kmnt
corival Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 @iwonaroma Inspirująca wizja :) Poeci tworzący na różnych poziomach... oczywiście można mieć na myśli poziomy i poziomy ;) Pozdrawiam :) 1
iwonaroma Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) dzięki. Również zdrówka 1
jazzkółka Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 @iwonaroma Oj, ciemno, choć oko wykol, a tłok taki, że ni-(e)-lotki nie wciśniesz... ;-) Fajnie, Iwonko. :-) 1
iwonaroma Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D Dzięki bardzo :)
Nata_Kruk Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Jakie to pióro.. archaiczne.. ale fajna mini. Nigdy nie pisałam prawdziwym piórem, lubię ołówek. Hej.
iwonaroma Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Hej. Ja mam hopla ogólnie na punkcie materiałów piśmienniczych, w ruch u mnie idą ołówki, długopisy no i ukochane pióra :) Lubię zeszyty, notesy, notesiki... żałuję, że to wszystko odchodzi do lamusa... (papeterie, karty, widokówki - już właściwie odeszły). Ale doceniam też możność wstukania czegoś na komórce:) Zwłaszcza, gdy się jest poza domem :) bo wiadomo, że wychodzi się teraz z domu z kluczami no i komórką ;) Dzięki 1
Rekomendowane odpowiedzi