Nikodem Adamski Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Boję się swego szaleństwa którego nie śmiem nazwać chorobą obawiam się, że mi przeszkodzi wypełnić sens, który ja tylko znam Po prostu nie chcę czuć się bez wartości naprawdę miło będzie tego uniknąć wiem jednak, że nie jestem faworytem w tej walce a opatrzność nie refunduje najwyraźniej pomocy Czy wiesz, jak to jest czuć się pustym a jednocześnie być pełnym obawy i niepewności? Czy wiesz, jak to jest chcieć dobra dla wszystkich zarazem zaś lękać się, że zrobisz komuś krzywdę? 7
Nikodem Adamski Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Michał_78 Cieszę się, że nie jestem sam. ;)
[email protected] Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Jaka jest prawda "Nie wiem co jest kluczem do sukcesu, ale kluczem do klęski jest chcieć zadowolić wszystkich." - Bill Cosby. Pozdrawiam, jaka jest prawda to ten aktor wie, bo skończył marnie. 1
corival Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Jaka jest prawda Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Stara prawda, wciąż aktualna. Podoba mi się Twój wiersz. Pozdrawiam :)
Nikodem Adamski Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @corival Pozdrawiam również. Dobrego wieczoru.
Nikodem Adamski Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @Dag Właśnie wyobraziłem sobie, jak w moje serce wbijane są szpilki. Niemiłe doświadczenie. ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Witaj - bogaty wiersz - są w nim wyraźne skarby - Np. dobro dla wszystkich - super - Pozdr. majowo.
Nikodem Adamski Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @Waldemar_Talar_Talar Pozdrawiam również. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi