Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) nie my prawdy szukamy to ona próbuje nas odnaleźć łazi za nami chce nas zdobyć by wygrać my się jej boimy bo mamy coś za kołnierzem nie chcemy się jej kłaniać wolimy to drugie lecz kiedyś się to zmieni ulegniemy poddamy się lecz czy nie będzie za późno kotara opadnie za nią zobaczymy coś w co będziemy musieli uwierzyć Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
corival Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I można mieć obawę, że to, co zobaczymy nie koniecznie będzie czyste i piękne :) Spodobało mi się. Pozdrawiam :)
Stracony Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @corival Oj nie Cori . To będzie takie piękne ,że aż będziesz "musiała uwierzyć". Coś jak "nie chcem ,ale muszem" :)
corival Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @Stracony Jestem przerażona ;)
Stracony Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Wiesz,że nie pomyślałem zupełnie o piekielnych czeluściach. No ,to zmienia postać rzeczy. No,a Ty się popraw:)
corival Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @Stracony W zasadzie też nie pomyślałam o tych tam czeluściach. Raczej o muszeniu ;) 1
siachna Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar nie cierpię mieć czegoś za kołnierzem. Dobry wiersz, ogałacający.
Natuskaa Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Wiara przez doświadczenie prawdy, jest chyba najbliższa człowiekowi. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje podobanie za które dziekuje i pozdrawia. Witam - fajna ta twoja dziesiątka - dzięki. Pozdr. porańnie. Witam - miło że czytasz za co dziekuje uśmiechem i pozdrowieniem. Witaj - dokładnie tak - dzieki za czytanie - Pozdr. słonecznie. @Stracony - miło że zajrzałeś - Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @huzarc - dziękuje serdecznie - Pozdr. wieczorowo.
Rekomendowane odpowiedzi