Ten utwór został doceniony przez użytkowników. zyzy52 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) My z żoną bardzo się kochamy jak dwa aniołki prosto z nieba. To prawda jest, bo żona mówi, że więcej szczęścia mi nie trzeba. Zawsze też sobie pomagamy, co bardzo cieszy strony obie: to żona za mnie mecz obejrzy, to ja za żonę pranie zrobię. Nawet jak obiad ugotuję słów brzydkich raczej nie używa. Wystarczy tylko że smakuje a po jedzeniu ja pozmywam. Na inne już nie mogę patrzeć, choć jest na świecie wiele kobiet. Gdy tylko raz się obejrzałem, to spuchły mi patrzały obie. Jak więc widzicie, życie wspólne dostarcza nam tak wielu wzruszeń. Powiecie - musisz być szczęśliwy. Odpowiem tylko - ano muszę. Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez zyzy52 (wyświetl historię edycji) 12
siachna Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @zyzy52 świetne, takie totalnie słodko-gorzkie. Mam nadzieję, że więcej w tym żartu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Nawet "e" zjadłeś ale w tym wcale nie ma grzechu Bo wiersz wywołał u mnie Nie jedna sławę gromkiego śmiechu 1
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @zyzy52 Uroczy wiersz. Uśmiech nie schodził mi z twarzy przy czytaniu :) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Witam - samo życie - Pozdr.
Marek.zak1 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Fajnie i zabawnie opisana średnio zabawna historia, ale to na pewno fikcja literacka:). Pozdrawiam
Jo Shakti Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Podział obowiazków... to lubię! Bardzo przyjemny wiersz... :) pozdrawiam
zyzy52 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) @siachna Nie mylisz się, lubię żartować, nawet z siebie. Dzięki i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marcin Krzysica Dziękuję. Czyli założenie zostało spełnone. Pozdrówki @corival Cieszę się. Pozdrawiam @Waldemar_Talar_Talar @Marek.zak1 Wyłącznie fikcja ku rozweseleniu czytających. Dziękuję Wam i pozdrawiam @iwonaroma @Jo Shakti Dziękuję. Częściej słyszy się o takim podziale obowiązków, ale w drugą stronę. To bardzo smutne. Pozdrawiam Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez zyzy52 (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... to drobiazg... ale ta strofka chyba o żonie, zatem nie.. ę.. na.. e.. trzeba by było zmienić. Wiersz prosty, ale śmiało może być budulcem dla wielu par, gdzie zwady, szarady i co tylko... Pozdrawiam.
zyzy52 Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 @Nata_Kruk Literka ę jest umieszczona celowo, gdyż tu mężczyzna wykonuje wszystkie prace i "musi" być szczęśliwy. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
[email protected] Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2021 @zyzy52 I jeszcze jeden pantofelek, a w polityce kto na czele? Trzymaj się Zyzy, najpierw Heniek teraz Ty?
zyzy52 Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @[email protected] Pantofelek, jako jednokomórkowiec, dobrze sobie radzi. Ja też jestem szczęśliwy, choć nie muszę. Dziękuję Grzesiu za zainteresowanie. Pozdrawiam z uśmiechem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
zyzy52 Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2021 @Annuszka Dziękuję i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi