Jo Shakti Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Kiedy stajesz się echem słów Niedopitą herbatą Przerwanym śmiechem Wczorajszą nowiną Gaśniesz, jak niedopalona świeca... Przez tą chwilę jesteś wolny Od przywiązania By znowu szukać go po omacku... Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Jo Shakti (wyświetl historię edycji) 2
iwonaroma Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Wczoraj czytałam i właśnie ten czwarty wers mi nie pasował :) taki...gazetowy, dziennikarski język. Teraz jak zmieniłaś - super. 1
Jo Shakti Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Dzięki za serduszko... fajnie, że do mnie zajrzałaś :) pozdrawiam Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Jo Shakti (wyświetl historię edycji)
corival Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 @Jo Shakti Wiersz niby pełen metafor, a od razu wiadomo o co chodzi. Smutne to chwile, chociaż w Twoim wierszu... takie spokojne. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi