iwonaroma Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 oh, jakie było zadowolone :) wciągało nozdrzami świeże wiosenne powietrze łypało oczkami na przepiękny zachód słońca machało rączkami dreptało nóżkami przeszczęśliwe gdy wróciliśmy do domu posadziłam moje zwierzę w fotelu niech odpocznie a ja tymczasem skrobnę wierszyk poezja mojego zwierzęcia nie interesuje woli bezpośrednie przeżywanie rzeczywistości ja natomiast muszę rozwijać odmienne stany taki los piszę i patrzę na moje zwierzę odbite w lustrze spokojne zadowolone dbam o nie karmię myję czasem pogłaszczę po łapce o, wyprowadzę na spacer tak jak dziś a ono informuje mnie czy wszystko na zewnątrz jest ok drży ze strachu albo mruczy z zadowolenia czasem wkurzy się i poszczerzy zębiska prosty niezawodny sposób komunikacji kiedy widzi jak zabieram się za poezję wzdycha leciutko (mam wrażenie że z politowaniem) i słodko zasypia każde z nas zna swoje miejsce nie wchodzimy w swoje kompetencje bo i po co chaos nie służy nikomu a harmonia wszystkim ot, truizm który nawet moje zwierzę ma zinterioryzowany i nie jest to w tym przypadku żaden mechanizm obronny lecz niezbity fakt. 4
corival Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @iwonaroma Bardzo rozsądne zwierzę... Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) dzięki :) Przekażę mojemu zwierzu wyrazy uznania :) Również zdrówka
iwonaroma Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 @Kokos-owa :) dzięki
iwonaroma Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 @Marcin Krzysica :) podziękowania
iwonaroma Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @Tomasz Kucina :) dzieki Tomku :)
Rekomendowane odpowiedzi