cisza Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) opuszkami palców by nie zranić myśli delikatnej jak motyle skrzydła dotykam ciszy to już tu tak lekka drżącym ciałem układam pieśń pochwalną o spokojnej nocy to już tu budzę kształt moich snów Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez cisza (wyświetl historię edycji) 7
Stracony Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Mam tylko skojarzenia do jednej chwili. Słońce jeszcze schowane ...zaczyna świtać. Widzisz barwy brzasku delikatne " jak motyle skrzydła". Nie wiem czy dobrze pamiętam,ale wtedy zapadała cisza, na jedną chwilę. To był bardzo poruszający moment.. Ciekawe co autorka miała na myśli, może to osobiste przeżycia.Nie zadaję pytania, tylko myślę.. Wiersz bardzo mi się spodobał. Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez Stracony niepotrzebny wyraz (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Witam - mi też się podoba - Pozdr. uśmiechem.
Stary_Kredens Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Ładnie ale z drugiej strony delikatność motyle skrzydla z cisza w tle to dość ograne tropy Kredens pozdrawia
Archie_J Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Fajnie się czyta, na plus :-) Pozdr.
corival Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @cisza Uroczy moment zatrzymany w czasie, ulotny i taki swój... Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi