Dekaos Dondi Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) mamo ja dzisiaj dla ciebie śpiewam chociaż nie jesteś tutaj już ze mną pamiętam chwile do dziś do teraz nie wszystko owszem było jak trzeba ścieżka niejedna trudną i krętą mamo ja dzisiaj dla ciebie śpiewam ty kołysanki też chciałaś śpiewać o tym aniołku co czuwał z chęcią pamiętam chwile do dziś do teraz czasem strudzona wcześniej zasnęłaś choć dobiegały hałasy zewsząd mamo ja dzisiaj dla ciebie śpiewam wiele przepraszam musiało czekać oraz dziękuję przecież niejedno pamiętam chwile do dziś do teraz dużo by wspomnień można nazbierać śladem tęsknoty wewnątrz zapiętą mamo znów dzisiaj dla ciebie śpiewam pamiętam chwile do dziś do teraz Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Dekaos Dondi (wyświetl historię edycji) 7
[email protected] Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 @Dekaos Dondi Takie właśnie lubię jak villanella żyje wraz z biegiem strof. Pozdrawiam weekendowo.
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Dekaos DondiZanuciłem sobie Twoją villanelle, a w wyobraźni słyszałem po włosku. :-)
Dekaos Dondi Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 @Wieslaw_J._Korzeniowski Wiesław_J_Korzeniowski↔Dzięki:)↔Skoro zanuciłeś, to tym bardziej mi miło:)↔Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi