Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) ponad barierę mgieł tumaniącychniebo dźwignęło mnie w tęsknot szczytświatło nadzieję obleka w kształtyw szaleństwie moim wiem że to tydłonie dłoniom w gestach bliźniaczepłyną ku sobie a w moim okułza spadająca bielmem na jawęku tobie każe rwać się do skokunie ty tam byłaś lecz łgarstwo życzeńszeptanych sercu na snu granicyna dno upadłem zamiast w ramionabo z cienia jedynie były uwite Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez error_erros (wyświetl historię edycji)
GrumpyElf Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Chciałabym żeby mi się kiedyś to przytrafiło, bez upadku, rzecz jasna. Niezwykły efekt, nic dziwnego, że po niego sięgnąłeś. A tak na płaszczyźnie ludzkiej... Często sobie wymyślamy i dopowiadamy historie o innych osobach, nie patrząc kim naprawdę są. Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez GrumpyElf (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Fajne, jak te Twoje, ale "płyną się" to mi mocno zgrzyta. Może wiją się, czy po prostu płyną. M
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @GrumpyElf Kiedyś znajoma na instagramie zrobiła post o tym zjawisku i zafascynowało mnie to. Pomyślałem, że to doskonała metafora do przedstawienia tego, co właśnie rozszyfrowałaś - na płaszczyźnie ludzkiej. @Marek.zak1 Dziękuję za czujność! Oczywiście to "się" wkradło się nieproszone, nie powinno go tam być. Już poprawione ;)
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Gosława Bardzo dziękuję za taką opinię, Reniu. Wracaj, kiedy tylko chcesz, byle nie po to, by cofnąć swój miły komentarz ;D
corival Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @error_erros Mgły rzeczywiście potrafią omamić. Podobnie wyobraźnia, może ponieść. Spodobało mi się w jaki sposób poprowadziłeś myśli. Pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @corival Bardzo mi miło, że wiersz Ci się podoba. Dziękuję ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, rozumiem. Ja też w robocie często tylko przejrzę, a wieczorem wracam, żeby "powsiąkać" ;) W pierwszej chwili przeczytałem "łap środkowy" i myślę: jejku, co ja jej znowu zrobiłem xD
Somalija Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @error_erros znak naszych czasów i cena... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Somalija Niekoniecznie tylko naszych. Pozory są ponadczasowe ;> Dziękuję, że do mnie zajrzałaś! Pozdrawiam!
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @dot. To ja bardzo dziękuję w takim razie ;D
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @dot. Przepraszam, że Cię rozczarowałem i tym razem nie poczytałaś sobie o mamie ;D
Rekomendowane odpowiedzi