Ten utwór został doceniony przez użytkowników. zyzy52 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Wiosna przyszła, grzeje słońce, wszystkie rzeki rozmrożone. Moje serce też gorące, bo ja kocham swoją żonę. Ciepło, wiosna oko cieszy, zachwyceni ludzie stoją. Mnie do domu wciąż się spieszy, bo ja kocham żonę swoją. Nawet wiosną mnie nie skusi żadna Gocha, ani Zocha, mimo groźby, że udusi, bo ja swoją żonę kocham. Kocham żonę całe lato, jesień, oraz zimę całą. Tak po cichu, ale za to, wiosną wszystko się wydało. 9
Father Punguenty Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Odwagę autora podziwiam I pozdrawiam z ukłonem. Wszak dziś żon się nie kocha Lecz 'osoby z łonem'.
corival Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @zyzy52 Ładnie rzecz ująłeś. Wyraziście, dobitnie... podoba mi się :) Pozdrawiam :)
zyzy52 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Dziękuję wszystkim za miłe komentarze i polubienia. Pozdrawiam z ukłonem. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Stracony Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Dobry tekst na piosenkę. Nawet gdyby to miało być disco polo, to przynajmniej z przesłaniem przeczącym naszym czasom.
[email protected] Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 @zyzy52 Kto nie kocha swojej żony, w mig będzie wypatroszony. Ja kochałem kiedyś Zyzy, Wojtek wszystko to rozpirzył. Miłego wieczoru, jak nie Wojtek to popraw.
Rekomendowane odpowiedzi