beta_b Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) zrobili film o mnie myślałam że to unikalna historia niemożliwa przeżyta i moja a prócz innych dekoracji słów postaci każdy gest poznałam pytanie odpowiedź w obcej dziewczynce ktoś film zrobił o mnie żebym zapłakała zapętloną nitką czasu owijam dwa palce matrycę ja i ona a tylu jeszcze ludzi na świecie w kasecie maszyny losującej mamy x pól zwalniamy blokadę i losujemy konfigurację czyjegoś losu a oto wylosowane liczby masz? więc jesteś * znalezienie sobowtóra nie jest niczym wyjątkowym wystarczy przypadek albo odpowiednia ilość danych Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 6
beta_b Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @Dag Tak Dag, bywa że czujemy się oddzielni, samostanowiący a jesteśmy tacy sami. Matryca, w którą stronę skręcisz, na tego bęc. Życie determinuje ilość pól wyboru, za mały mam umysł by rzec, że nieograniczona. To nic odkrywczego, ale prosto mówiąc: wyżej głowy nie podskoczysz. bb 1
beta_b Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @Dag nikomu skrzydeł nie chcę podcinąć, ale poczucie bycia trybikiem daje też bezpieczeństwo, rozlewa napięcie indywiduum. To jak patrzenie w noc, na niebo pełne gwiazd. bb
beta_b Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @Dag tak, ale Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jezusem historii nie jestem, robię co mogę i zarażam innych, pracą u podstaw. Jaki realnie masz wpływ na guzik atomowy? Przed covidem rosła rola eko i np. zamiana w sklepach folii na papier. Teraz temat stracił na znaczeniu. Prócz morza jednorazowek dochodzą rękawiczki. Przykładów wiele. Przykro mi, ale nie zawrócę kijem Wisły. bb
beta_b Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @Dag mam kilka pokoi, mieszkam sama, masz już metę w wawie.
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Jest możliwe, że, tak jak modele samochodów różnych firm upodobniły się do siebie ze względów praktycznych, tak my, poprzez edukację, ujednolicanie kulturowe, ale też dobór naturalny, który też coraz częściej opiera się na względach praktycznych, zaczynamy się coraz częściej upodobniać do siebie. Może nie tyle wyglądem, chociaż też, ale zachowaniem, obyczajowością, scenariuszami życiorysów itd. Jest to temat poruszony w Kartotece Różewicza, w której Bohater skupia i reprezentuje w sobie losy wielu osób, stając się niejako bohaterem reprezentatywnym, swoistą "kartoteką" pokolenia. W tym sensie ma bardzo wielu sobowtórów albo jest sobowtórem bardzo wielu osób. Pozdrawiam 1
Pan Ropuch Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @beta_b Znów ktoś był w mojej głowie i szperał w moich pomysłach, chyba za dużo mnie tu na portalu i powstają jakieś tunele przesyłowe pomiędzy głowami :) :) :) Nic to! Odczekam swoje i przyatakuje po krótkim czasie! :DDD Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Leszczym Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @beta_b miewałem podobne, skądinąd fantastyczne odczucie. Brawo za uchwycenie fajnego momentu;)) 1
beta_b Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @Leszczym wcale nie chciałam o tym opowiedzieć, ale się nie dało. @Pan Ropuch Panie Ropuszku, czyli nawet liczba myśli jest ograniczona ;) @Sylwester_Lasota Powyższe myśli nie są odkrycie, zważywszy na potencjał urodzeniowy (geny, zasoby, doświadczenie, kultura), plus zakres "błędu" - co nas spotka - daje zarys życiowego szlaku. Kiedyś pisałam, że wróżę z pokoleń los na wietrze. To nie magia: psychologia, statystyka. Dziękuję Panom za obecność i uwagę. bb 1
beta_b Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zależy, co chcemy usłyszeć :D Bycie całkiem normalnym i zwyczajnym mnie nobilituje. Ale innych taki opis obraża. bb
Pan Ropuch Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) @beta_b Dlatego trzeba przyjąć swoje miejsce położenie status jako najwłaściwsze nic nie rozpamiętywać niczego nie żałować a co najważniejsze nie oglądać się za siebie. Jestem średniowystarczalnym samcem beta któremu jak się poszczęści albo i nie to i tak spadnie na cztery łapy. Życzę wszystkim zadowolenia i przywyknięcia a wręcz zrozumienia i łaknienia banału najlepsze ciasta i zakalce powstają z niego. Skomplikowane czy złożone to już nie moje bierki kiepsko się w nich poruszam i zwyczajnie jako samcowi beta nie starcza mi na to sił. Moja twierdza i mój dom to zwyczajność, średniactwo i przyziemienie w tym poruszam się z gracją i proszę mi wierzyć na słowo w tanecznym kroku. Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
beta_b Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch W końcu ktoś z mojego świata! :D Same samce i samice alfa, i nikt nie chodzi po domu w kapciach.
Gość Radosław Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Móc naprawdę w kimś się przejrzeć to wielki dar i a często ostry ból, rozdarcie. Można z tego czerpać. Serdeczne pozdrowienia Beta.
beta_b Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @Radosław To prawda, lustro prawdę pokaże. @Pi_ Dostaję zwroty, że ludzie wolą moje białe teksty. Tylko że mnie melodia w wierszu kołysze. Lubię to uczucie, gdy już przychodzi. I nie chcę oddawać melodii za głaski. Wolę ją śróbować do ciekawszego dla wszystkich brzmienia. Rymowanki przypominają mi banał, w dobrym znaczeniu. Coś jasnego, bez udziwnień. A coś prostego od prostackiego dzieli ocean. Ściskam, bb
beta_b Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Robert Nowak Miłe wyznanie. Niech karma pójdzie dalej.
Rekomendowane odpowiedzi