Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Lidia Maria Concertina Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Pachnę wieczorem i szklanką herbaty, paprocią, mchem, pękatym udem, zwiewnością uścisku, przejrzałym ... cudem Dzień na safari - zebry i miasto Kradzione konie Cwałem ... narastam Szukam się w sobie Pusto ... Na wylot - przenikam rozkosze wczesnych poranków Świadomość - przegania mnie niewiedzą Wszędzie jak intruz, mur, klucz do bramy Gruszka na drzewie, co ponoć choinką ... A na gałęziach ... realia: SIEDZĘ. Leżąc - pozwalam odwiedzać kosmos Nie będąc zaborcza - to moja własność Bez żalu opuszczam ... niebo i ziemię Mój zydel z sercem ...? Boże, za ciasno! 8
violetta Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 takie niekonwencjonalne :) 1
[email protected] Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Lidia Maria Concertina Introwertyczne wyalienowanie, też tak mam, szukam czegoś nie wiem czego, odrzucam ludzi, przyjaciół... sam w skorupce. Skąd to się wylęgło, nie zrzucę winy na covida, bo było dużo wcześniej. Pozdrawiam Lidio, mnie już dawno przekonałaś do Siebie. 3
GrumpyElf Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @Lidia Maria Concertina Lubię Twoje wiersze, już któryś z kolei czytam z empatią i porozumieniem z peelką. Pozdrawiam.
emwoo Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd ja to znam hihi ciekawy wiersz, pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Witam - podoba sie takie pisanie - Pozdr.serdecznie.
Lidia Maria Concertina Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @dot. Celowo :) coś w rodzaju ajencji na alienację - ot, gierki słowne ;) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi