Lisa Wonderful Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 duszno cóż nie sądzę sądzenie przesądzone z mnogości myśli niedopieszczonych wydymane tak - wydymane wyuzdane niedoklejone niedospawane pokraczne i niezdobywcze raczej siejące zniszczenie sajgon we francuskim ogrodzie na kształt spustoszałej grządki zbombardowanej szkodnikiem ciepłe ciałko pragnie ciepła ciałka lecz z racji bycia dobrym przewodnikiem mam na sobie koc pożarniczy nie odkryjesz go póki nie skończę lat 19 (wlaśnie wchodzimy do Unii!) profilaktycznie musisz być moim światem prywatnym a potem możesz robić co zechcesz ale nim cię wpuszczę do ciepła mego wykup paszport o cenę nie pytaj zasłużysz... 1 maja 2004, północ
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 popłynąłem tym strumieniem i w sumie rozbawił mnie :)
pan_ktotam Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe - dołączam :) szczegół 'wŁaśnie wchodzimy do...' pozdrawiam. /ktotam
Rekomendowane odpowiedzi