Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 ciężka głowa przepełniona słowami (nie chcą wyjść oczami choć widać jakie są zmęczone...) zamykam książkę zanim ją podrę i spalę tak dla niej/dla mnie lepiej lecz co zrobić z językiem? piszę wiersz potem głośno czytam żeby porwał wiatr na słóweczka bez znaczenia wierzę, że nie będziecie tacy głupi by go zapamiętać :) 11
Marek.zak1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @iwonaroma Jest dystans i to lubię:)
Leszczym Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @iwonaroma identycznie jak powyżej;)
GrumpyElf Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak ładnie. Zgadzam się z panami wyżej.
[email protected] Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 @iwonaroma Nigdy nie recytuję, krew mnie zalewa jak słyszę swoje. Pozdrawiam Iwonko, Marek strzelił chyba w punkt, trzeba być samokrytycznym wobec siebie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Witam - jestem na tak - Pozdrr. ciepło.
Gość Radosław Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Wiersz wzbudził we mnie uśmiech. Myślę, że takie potraktowanie siebie jest wyrazem pogody ducha i zdrowego dystansu do siebie. Ciekaw jestem czy się wstrzeliłem ;) Pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Jest tu sporo jakiejś rezygnacji i pogodzenia. Jakieś szczerości, prawdy. To siła tego tekstu. Ukłony
iwonaroma Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki :) W sumie nie przypuszczałam, że wierszyk się spodoba, bo trochę wariacki ;) A bez dystansu ani rusz do przodu :) ;) :) Dzięki, odpowiedź jak wyżej - też :) Bardzo dziękuję najładniej jak umiem :) Nie szkodzi, że nie recytujesz, grunt, że wklejasz na poezja.org :) Dzięki :) Ale wyobraźnia... słowa jak pisklęta ... super :) Dzięki ?
Nata_Kruk Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... z dystansem do tematu podeszłaś i... chyba zostanie chwilę w głowie właśnie dlatego, że każesz go nie pamiętać. Uśmiechnął mnie, a to dobrze mi robi teraz... :) Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) również ciepło pozdrawiam No ba :) jasne, że się wstrzeliłeś. Cieszę się, że uśmiech, bo to trochę wariatkowo na wesoło ;) Dystans trzeba łapać, żeby się nie przykleić tylko do siebie :) Również pozdrowienia Dzięki :) rezygnacja - tak, ale tylko z nadmiaru. Odkłaniam się i zdrówka No ;) to taka przewrotność z tą pamięcią ;) czasem takie głupie rzeczy pamiętamy... zupełnie 'bezpotrzebnie' :) Dzięki i zdrówka również @OloBolo @huzarc @Gosława dziękuję pięknie @Gaźnik :) A to ci niespodzianka :) wieki Cię nie widziałam :) Dzięki Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 @Lily Hamon :) dzięki
Gaźnik Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 @iwonaroma wylogowało mnie i jak wchodziłem poczytać to nic nie lajkowałem. Jakoś mnie wzięło by się zalogować :) A u Pani widzę bez zmian, dalej ten sam pozytywny poziom :)
iwonaroma Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) poziom nie musi być za wysoki (nawet pierwszy schodek wystarczy :)), grunt, by był pozytywny :) W związku z tym istotne, na które schody się wchodzi ;) Co do wylogowywania, to każdy potrzebuje czasem przerwy. Trzymaj się!
Gaźnik Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @iwonaroma ja nie mam przerwy. Rzuciłem pisanie wierszy definitywnie. Nic nowego w tej formie nie ułożyłem od ponad 2 lat. Jednak nadal czytam, dobrze że mam kogo. :)
iwonaroma Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, to szkoda - z tym rzuceniem. Rozumiałabym gdybyś w ogóle się obraził na słowa ;) ale jeśli nadal czytasz tzn. że nie :). Piszesz ciekawe wiersze a Twoich komentarzy w dyskusjach to już w ogóle jestem fanką :) Jeśli to w 100% Twoja decyzja to ok, ale jeśli miały w tej decyzji udział jakieś zgryźliwe komentarze - to nie warto temu ulegać. W ogóle podczas mojej bytności w necie byłam świadkiem, gdy zdolne a wrażliwe osoby chciały rezygnować bądź nawet zrezygnowały na skutek czyichś złośliwości czy nawet nagonek :(
Gaźnik Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @iwonaroma zna mnie Pani. Krytyka mnie napędza. Miałem pecha, że na tym serwisie dostałem mocne wsparcie. Chciałem wskoczyć na wyższy poziom i dostałem na to instrukcje. Niestety nie byłem w stanie przeskoczyć tego stopnia. Jednak nie zrezygnowałem z twórczości artystycznej. Pisze w mniej ambitnej formie ;) Pozdrawiam. :)
iwonaroma Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 'Mniej ambitna' to tylko takie ludzkie określenie (nie za mądre ;)), grunt, żebyś robił to, co sprawia Ci radość :) Również zdrówka
iwonaroma Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 @wjola :) ślę uśmiech :)
Rekomendowane odpowiedzi