iwonaroma Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 bazie, kotki mizianie, pieszczotki :) w miłości z wiarą tu i teraz z nadzieją na wieczne bazie, kotki... 6
Marek.zak1 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Czego kicio chce od życia? Żeby przy nim była kicia. Czego kicia pragnie w życiu? Zawsze być przy swoim kiciu:).
Antoine W Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 @iwonaroma ładne - przywodzi cudowne wspomnienia...
iwonaroma Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki No właśnie :) Dzięki :) Dziękuję. Wspomnienia - jeśli cudowne - to skarb :) @Vanilla :) dziękuję 1
jazzkółka Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @iwonaroma Miękko, kocio:) Nastrojowo:) A wieczór jeszcze młody, a jeszcze wielka noc... ;) Miłego wieczoru, Iwonko! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
siachna Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @iwonaroma urokliwy... ale ja wiem, czy tak do końca? Ja tu czuję pewien zgrzyt. "Z nadzieją..." Wiadomo, jak bywa z pożądaniem. Jest, bazie kotki, nie ma, żegnaj. Może jestem już przewrażliwiona przez życie, ale dla mnie jedna ze stron ma nadzieję na miłość i jednocześnie obawy, że po baziach i kotkach nagle wszystko się skończy.
iwonaroma Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Dzięki :) Również miłego :) ;) Dzięki No tak... obawy bywają... gorzej jak ma się pewność, która okazuje się mrzonką ... ;) Z drugiej strony lepiej, gdy nadzieja przeważa nad obawami, bo to korzystniejsze dla naszego dobrostanu a i tak co będzie to będzie ;) Dzięki za serduszko Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi