StukPuk Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 uleciałam z papierosowym dymem tak lekko wzniosło mnie pod chmury masz sine usta od pocalunków tak mówisz ale nie wierzę zabrała mi cie kobieta nikotyna pragnień bynajmniej nie moich bo każde z nich oddajesz z wydechem w atmosferę uleciałam osiadłam smołą na chmurze
bezsenna Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 coś mi tu nie gra. ogólnie wiersz przyjemny, ale są momenty, w których po prostu coś mi nie pasuje. np. ten moment "zabrała mi cie kobieta " jakoś chciałoby się poprosić o formę długą, czyli ciebie. ale nie wiem, radziłabym jeszcze raz na tym uściąść. pozdrawiam cieplutko.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Od razu wiadomo o co chodzi chociaż jak napisała Bezsennna wiersz przyjemny. Ja radziłbym to jeszcze przeszkicować na inną kartkę i spróbować trochę tknąć czarodziejską różdżką. Zabrakło magii. pozdr./Jay
Vague Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Przypomniało mi to moją dawną zabawę słowem pisanym: "Kupiłam czarny balonik na straganie drobiazgów wielkiej tajemnicy, nadmuchałam ze wzmożoną mocą, wpuszczając przy okazji raka do jego wnętrza, forma przypomina kształtem jedno płuco pełniące funkcję za drugie,którego juz nie ma... po przebiciu wypłynęła czarna substancja o niemiłym zapachu Wraz z nią ulotniło się również życie... " PALENIE TYTONIU POWODUJE RAKA I CHOROBY SERCA
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 ostatnia strofa: dwa czasowniki w tej samej formie obok siebie, mnie to drażni, ogólne wrazenia:pozytywne Pozdrawiam Agata
StukPuk Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Dziękuję wszytskim :) Pozdrawiam Iga
patrycha Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 a mnie urzeka lekkość tego utworu niemal wyczuwam tą chmure dymu brawo! garstka zamglonego ciepełka dla Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi