Maciejka Pomorska Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 błękitny obłok w otwartym oknie kuchni skłębiona para
Lenka z okienka Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyjemne haiku. Widzę ten obrazek. Razi mnie tylko słowo "błękitny", kiedy coś się przypali - wtedy mamy siwy dym, ale na ogół taki białawy..., półprzezroczysty, trochę przypomina to rozpuszczany w szklance z herbatą cukier. Nie nalegam żebys zmieniała, bo Twój obraz może być po prostu inny. Za to "skłębiona para" - bardzo mi pasuje. Pozdrawiam Lenka
Maciejka Pomorska Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyjemne haiku. Widzę ten obrazek. Razi mnie tylko słowo "błękitny", kiedy coś się przypali - wtedy mamy siwy dym, ale na ogół taki białawy..., półprzezroczysty, trochę przypomina to rozpuszczany w szklance z herbatą cukier. Nie nalegam żebys zmieniała, bo Twój obraz może być po prostu inny. Za to "skłębiona para" - bardzo mi pasuje. Pozdrawiam Lenka No bo właśnie się wzięło i przypaliło. Dobrze,że nie potrafię oddać zapachu. Pozdawiam
tygrys_pietrek Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 ladny obrazek. tak mysle jakby napisac: skłębiona para w otwartym oknie kuchni błękitny obłok a zreszta i tak jest fajnie. pietrek
Rekomendowane odpowiedzi