Michail Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) był w poprzednich wcieleniach trzciną na brzegu Nilu platanem na Wyspie Wielkanocnej jakiem w Nepalu jako duch namawiał do rzeczy uznawanych zasadniczo za złe jako kobieta uwodził i łamał serca nie tylko mężczyzn jako facet uważał że łam reguły to też reguła dlatego był kolejno bandytą krzyżowcem i szogunem dlatego wystąpił z batem przeciw gildii kupieckiej i fałszywym duchownym osiągnąwszy oświecenie zagrał na nosie władzom i korporacjom wszelkich galaktyk Edytowane 28 Marca 2021 przez Michail Literówka (wyświetl historię edycji) 3
Michail Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 @Pi_ Dzięki Ci za wizytę i odpowiedź. ;)) Już poprawiłem błąd, chodziło mi o rzekę "Nil". Pozdrowienia.
Pan Ropuch Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 @Michail daje do myślenia i do skupienia się ale trochę to źle się czyta jak za bardzo ubraną choinkę czyt. wyliczankę trochę pokombinuję z szykiem może to jest klucz w poprzednich wcieleniach był trzciną brzegu Nilu platanem Wyspy Wielkanocnej jakiem z Nepalu jako duch namawiał do rzeczy uznawanych zasadniczo za złe jako niewiasta uwodził i łamał serca nie tylko oblubieńców jako mężczyzna uważał że łam reguły to też reguła stąd był bandytą krzyżowcem szogunem przepędził batem gildię kupiecką stawał ością w gardle fałszywych duchownych osiągnąwszy oświecenie zagrał na nosie władzom i korporacjom wszelkich galaktyk chyba więcej zmieniłem niz tylko szyk wyrazów :D - to tylko propozycja więć nie gniewamy się na Pana Ropucha Pozdrawiam Pan Ropuch
Michail Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 @Pan Ropuch A, witam Panie Ropuchu. :) Tak, powyższy wiersz jest trochę wyliczanką - ale też taka jego natura. Pewno, że >>nie gniewamy się na Pana Ropucha<<. Dzięki bardzo za czytanie i propozycję. Przemyślę ją. Pozdrowienia.
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2021 Nie wierzę w reinkarnację, ale tekst sam w sobie, nawet całkiem niezły - dobrze się czyta. Pozdrawiam
Michail Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, Sylwestrze. Dziękuję. ☺ Pozdrowienia.
huzarc Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2021 @Michail ja tu widzę, choć przeważnie się mylę, czas - czas, który jest niezależny i władczy,
Michail Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2021 @huzarc Słusznie go dostrzegasz, bo i o nim jest mowa - chociaż nie wprost. ☺ Serdeczne pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi