Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewa Witek Opublikowano 28 Marca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 Mojej Przyjaciółce Liliannie To była rozmowa ostatnia rozmowa... inna niż wszystkie wypełniona ciszą... były łzy Twoje i moje słowa niewypowiedziane, które ja słyszałam... potem był zachód słońca bez wschodu dla Ciebie i Twój sen bez przebudzenia... teraz jest pustka i żal... 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 Witam - piękny wiersz który boli wiersz o zaufanej przyjaźni. Pozdr.
[email protected] Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) @Ewa Witek Najtrudniejsze rozmowy, bo cóż powiedzieć? Strach i nadzieja... one rodzą tragedie. Pozdrawiam Ewo. Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez [email protected] (wyświetl historię edycji)
Pan Ropuch Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 @Ewa Witek Piękne imię można je w Lili zdrabniać bez końca. Pokój i uśmiech jej duszy! Z wyrazami współczucia Pan Ropuch
Rekomendowane odpowiedzi