Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 nie ma co przekraczać w odczuwaniu tylko kobiety kupię klapki - zachwyt obuje oczy. stopa rzyciowa- -spacerem rąk przy sobie opadnie mi zgodnie z przepisem lekarza
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 wiersz już tu był w innej postaci, pod innym tytułem. poszedł do warsztatu, a teraz powrócił w formie strawniejszej mam nadzieję. pozdrawiam :)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 no właśnie, a ja bez tego pierwszego komentarza zacząłem grzebać w archiwum i się łapałem za głowę bo nie było nic, a dałbym ową część ciała uciąć, że już coś podobnego czytałem :) tamta forma też mi się podobała, a w tej: 'kupię klapki - zachwyt obuje oczy' to zdecydowanie najbardziej pozdr./JJK
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 na szczęście ten komentarz można interpretować tak jak człowiekowi wygodniej ;) pozdraśki i serdelki ;) włodek en.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 dziękuję, Pansy za wielce informatywne doprecyzowanie ;) współforumowicze!! radźcie coś, krytykujcie konkrety. Po co inaczej się tu publikować? pozdraśki i serdelki ;) włodek
Lady_Supay Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 I mnie się podoba, szczególnie ten "spacer rąk / przy sobie" . Jak dla mnie bomba. pozdr.su
castus Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 nie ma co przekraczać kobiety w odczuwaniu tylko opadnie mi zgodnie kupię klapki - zachwyt obuje oczy. stopa rzyciowa- -spacerem rąk przy sobie z przepisem lekarza [taki żarcik zafascynowany "dupną stopą" :)]
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 jakby trochę inną kwestię wyartykułował ten mix :)
Rekomendowane odpowiedzi