stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 chwila - zmieniam baterię w zegarze czas płynie sennie
stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 krytykujcie, pocieszajcie uczcie, czytajcie pozdrawiam Was wszystkich wiosennie radośnie
tygrys_pietrek Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 naprawde dobre. gratulacje. pietrek
Noriko Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Cieszę się, że "nie takie ostatnie". Nie będę krytykować, poczytam po prostu;) Pozdrawiam serdecznie
Juliusz Wnorowski Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie. Dobre, dobre. Podoba mi sie. Przede wszystkim to, że całkiem "świadomie" łapiesz "chwilę" - istotę haiku. Nad formą można by jeszcze podyskutować. Bo masz tendencję do poslugiwania sie ogólnikami. Ale ... Gratulacje. Na marginesie, na takim zupełnym marginesie, wąziutkim jak bransoletka damskiego zegarka, wygraweruję wersję dla zastanawiających się, czy Basho mógł użyć baterii. ;-) Trzeci antałek. Obracanie klepsydry I mięs nad ogniem. ;-) pozdrawiam jul
Pawel Mx Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 supertrudna sztuka zaczyna być zwyczajnie trudna,dla mnie bomba.jest różnica. superowe.
stanislawa zak Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 uf,,,nareszcie coś drgnęło! dzięki moi drodzy za wsparci. JUL. taki komentarz to super. zaraz się po....połaczę z radości dzięki pozdrawiam.
Piotr_Mogri Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Interesujące. Jednak po pierwszym wersie dałbym myślnik... ...i ten trzeci wers. Nie dałoby się zobrazować płynącego czasu? pozdrawiam Piotr
Penelopa Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Też się cieszę,że Ty się cieszysz Stanisławo:) masz powód - to haiku jest super. No...może Piotr ma malutką racje co do 3 wersu - bo to trochę jak komentarz... chociaż potocznie tak własnie się mówi. Może warto jeszcze pomyśleć? Ale gratuluję czy tak - czy tak:) i całuski:)
stanislawa zak Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 tak mnie pocieszacie że próbuję dalej serdecznie dziękuję,tyle radości mi to daje, bo umiem śmiać się z siebie.może nad obrazem pomyślę!
stanislawa zak Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 a moze tak: chwila- nakręcam stojący zegar czas płynie sennie
tygrys_pietrek Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepsza jest pierwsza wersja. ale to wkoncu twoje haiku pietrek
Rekomendowane odpowiedzi