tetu Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 nie zapieraj się Piotrzenoc dzieli tylko pozornienasze sny utrzymują wiaręże można głębiejżywe kamienie to mywolni od zła lecz nadal grzeszniotwieramy się na zmartwychwstanieJezusa mam w tobie i może to bluźnierstwoale idąc po śladach podążam za jego naukąnie zatrzymuj mnie Piotrzetwój krzyż jest moją siłądopóki jej starczy -przetrwamy całe męczeństwoi choć przyszłość nie jest już w naszych rękachzawsze będę tąktóra stojąc nad grobemodwraca oczy 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 Witam - podoba mi sie - Pozdr.serdecznie 1
tetu Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 @Jacek_K @Gosława @Waldemar_Talar_Talar @emwoo Bardzo Wam dziękuję i pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 wiara w ufność, bo Bóg nas złapie. 1
Pan Ropuch Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 @tetu @tetu @tetu i po trzykroć @tetu Pure poezja, każda strofa jest jak największego kalibru z bardzo ostrą amunicją :D Ja się tego wiersza nauczę na pamięć - nie, nie obiecuję tylko wykonam. Pozdrawiam Pan Ropuch 1
tetu Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @valeria dzięki. @Pan Ropuch dziękuję za koment. Ale że na pamięć? Za uszczerbek na zdrowiu autor nie odpowiada;) Raz jeszcze dzięki. Serdeczności. Wszystkim czytelnikom, dziękuję za serducha. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi