BPW Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2021 Czy znacie jakieś fajne książki fantasy? Najlepiej niech to będą ebooki, darmowe ebooki. Nie mogę wypożyczać książek z powodu odległości i kwarantanny. Najlepiej by było gdyby to były książki fantasy, wciągające oraz żeby to były bestsellery (ale nie muszą wymagać tych wszystkich warunków) Pozdrawiam BPW 1
ZAKARION Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2021 @BPW Wszystko z Wiedźminem, a zwłaszcza Pięcioksięg Wiedźmiński, Trylogia Husycka, oraz tetralogia "Pan Lodowego Ogrodu". :-) 2
Doomed Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2022 Tak, do tego Wiedźmin jest dostępny na YT w formie audiobooku. Ja polecam George RR Martina z niegdyś będącej hitem, a obecnie niesławnej Gry o Tron Bardzo dobrze czytało mi się Rycerza siedmiu królestw jego autorstwa (pomijając główny kanon) oraz Synowie Boga autorstwa M.D. Lachlan 1
Astro Maestro Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2022 Joe Haldeman - "wieczna wojna" , "kamuflaz" Philip K. Dick - "Ubik" 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Oczywiście, że tak: - Biblię: Stary Testament (Tora) i Nowy Testament, - Prawo Kanoniczne, - Talmud Babiloński i Talmud Jerozolimski, - Koran, - Kodeks Postępowania Administracyjnego, - Kodeks Pracy, i uliczne, bazarkowe i kościelne plotki. Łukasz Jasiński Edytowane 13 Czerwca 2023 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi